Over Zense Quality Yogawear

Elke vrouw bezit een aangeboren kracht die bijna niet in woorden te vangen is. Hoe kunnen wij haar laten voelen dat een grenzeloos potentieel heeft? Die vraag inspireerde ons toen we Zense yoga wear oprichtten. Yoga kleding kan de verbinding tussen je mind en je body sterker maken. Precies wat je wilt tijdens een yogales.

Daarom ontwerpen wij yoga kleding die je helemaal kunt vergeten als je aan yoga doet. Ja, vergeten. Immers, je weet dat je er op je best uitziet in de kleding, je vertrouwt erop dat de stoffen met je meebewegen en je voelt de ondersteuning en comfort in elke naadlijn. Wij besteden aandacht aan de techniek en het ontwerp, zodat jij aandacht kunt besteden aan jezelf.

Daar wil je je natuurlijk op elk vlak goed bij voelen. Hoe doen we dat?

Meer dan alleen een filosofie

We hebben de aarde in bruikleen; zij is niet van ons. Wij, als mens, maar ook als kledingmerk, hebben de kans om dingen beter te doen. Onze producten zijn daarom gemaakt van verantwoord geproduceerde stoffen en zijn onder eerlijke omstandigheden gemaakt. Daarvoor hebben we eerlijke prijzen betaald.

Maar daar houdt het voor ons niet op: we willen ook op sociaal vlak een positieve bijdrage leveren. Benieuwd? Make a move!

Inspiratie

Wanneer we vrouwen inspireren via succesvolle verhalen van andere vrouwen, worden ze ‘empowered’ om het beste uit zichzelf te halen. Die verhalen plaatsen we op ons platform.

Impact

Groten getale = grote impact. We kiezen bewust voor een businessstrategie die ons helpt om mensen op grote schaal te bereiken. Zo kunnen sociale projecten en duurzame productie échte verandering brengen in de industrie.

Inherent Potentieel

We zijn ware yogafans en geloven dat yoga er als vanzelf voor zorgt dat mensen bewuster contact maken met hun eigen lichaam. Volledig verbinden met je lichaam opent de deur naar verbinden met je potentieel.